Fruktlösningen

Färsk frukt på arbetsplatsen?

Alla vet att frukt på jobbet ökar både trivsel och energinivån och därmed också allas prestationer.

Vi tillsammans med våra ICA-partners kan se till att din arbetsplats får färsk och noga utvald frukt varje vecka. Du bestämmer hur mycket och hur ofta du vill få leverans. Vill du ha sporadiska leveranser eller på abonnemang, för oss spelar det ingen roll.
Med vårt nätverk har vi både förenklat, effektiviserat och miljöanpassat företagsfrukten. Korta leveranser och en kravmärkning och säsongsbetoning av frukt och grönt som bara ICA kan hålla.

Ekologisk frukt är framtiden. Frukten hanteras separat och samtliga innehar en spårning hela vägen till gården eller farmen där frukten plockats. För oss, precis som våra partners, så är kvalitet allt..

Prova oss på pris, service och närhet!

fruktkorg redo att levereras till kunder med fruktlösningen
varuautomat mat en ikon som illustrerar en skål med mat

MAT

Varuautomater för MAT. Med hjälp av påfyllning varje dag eller en gång i veckan – vi hjälper dig att hitta en lösning som är skräddarsydd för dig.

bild på en ikon som illustrerar dryck av olika sorter

DRYCK

Varuautomater för DRYCKER, stor eller liten? Med hjälp av påfyllning eller egen påfyllning – låt oss hjälpa dig med en lösning anpassad efter dina behov.

varuautomat bild som illustrerar en bild till sportautomaten

SPORT

Varuautomater för SPORT, XL eller Large, för 60st eller 450st bollrör. Vill du även sälja kompletterande sportprodukter för gymmet eller rackethallen – vi löser!

varuautomat kaffe illustration ikon som föreställer en kaffekopp

KAFFE

Kaffe på arbetsplatsen är ett faktum. Faktum är att 1 av 2 anställda ej uppskattar sitt kaffe på jobbet. Låt oss matcha smak och kvalité!