Kaffelösningen

Erbjud förstklassigt kaffe från vår partner

Gåshaga Kafferosteri eller Arvid Nordquist.

Vi har kaffelösning för alla typer av organisationer och behov, från den enkla lösningen till den mer högpresterande miljön. Fråga oss om kaffe på jobbet eller på gymmet. Med eller utan betallösning.

bild på en kaffeautomat i svart

FRANKE A300

Nya Franke A300 levererar, trots sina kompakta mått, drycker i världsklass. 

Den får plats nästa överallt och behöver varken ha direkt vatten eller avlopp. 

Alla modeller har dubbla bönbehållare för tv å sorters bryggkaffe/espresso, vattentank på  4,8 liter och stor spillbricka. 

Välj om du vill ha kylskåp för färskmjölk eller mjölkpulver. Daglig rengöring. 

kaffeautomat bild på en kaffeautomat av modell större

CREM EVO

Den nya maskinen från Svenska CREM med 8 tums touchskärm är kanske marknadens främsta kaffemaskin för att göra bryggkaffe med högsta kvalitet. 

Genomarbeta design, beprövad teknik och hög kvalitet gör att den är enkel att sköta och en pålitlig samarbetspartner dygnet runt, året runt.

Tack vara mjölkpulver gör maskinen även cappuccino, latte och andra mjölkbaserade drycker.  Enkel rengöring en gång i veckan. 

kaffeautomat bild på en kaffemaskin

Coffe Queen Mega Gold

Enkel bryggmaskin utan månadskostnad. Kaffet bryggs direkt ned i en 2,5 liters termos med smidig tappkran som är enkel att flytta. 

varuautomat mat en ikon som illustrerar en skål med mat

MAT

Varuautomater för MAT. Med hjälp av påfyllning varje dag eller en gång i veckan – vi hjälper dig att hitta en lösning som är skräddarsydd för dig.

bild på en ikon som illustrerar dryck av olika sorter

DRYCK

Varuautomater för DRYCKER, stor eller liten? Med hjälp av påfyllning eller egen påfyllning – låt oss hjälpa dig med en lösning anpassad efter dig.

varuautomat bild som illustrerar en bild till sportautomaten

SPORT

Varuautomater för SPORT, XL eller Large, för 60st eller 450st bollrör. Vill du även sälja kompletterande sportprodukter för gymmet eller rackethallen – vi löser!

varuautomat kaffe illustration ikon som föreställer en kaffekopp

KAFFE

Kaffe på arbetsplatsen är en hygienfaktor nuförtiden. Faktum är att 1 av 2 anställda ej uppskattar sitt kaffe på jobbet. Låt oss matcha smak och kvalité!