Karriär

Vill du göra karriär på Impact Solution?
Just nu söker vi flera servicetekniker till vårt kontor i Uppsala.

Vi står inför en expansiv fas just nu som kräver mycket utav oss och vi har bara skrapat på ytan – nu behöver vi blir fler! Vi tror på människans kapacitet och driv, hos oss är personen viktigare än dina utbildningar.

Just nu söker vi flera servicetekniker till vårt team i Uppsala.

Om uppdraget

Gillar du teknik och att jobba serviceorienterat? Nu är vi i en mycket expansiv fas och behöver bli fler, vi söker därmed en till två servicetekniker till Uppsala. Impact Solution är en rikstäckande aktör inom mat på jobbet, vi hyr ut varuautomater över hela Sverige, från Haparanda till Ystad. Med snart över 1000st  varuautomater utplacerade behöver vi nu stärka upp serviceavdelningen.  Vi är ett kompakt team och söker nu servicetekniker som har ett brinnande intresse för teknik och som värdesätter kundnöjdhet högt. Är du redo för en roligt uppdrag?

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du bland annat att ansvara för hela installationsprocessen, från mottagen säljorder till installerad varuautomat. Du kommer att få jobba med proaktiv och reaktiv service, en del serviceuppdrag kommer även att ske över telefon och en del som ren data-administration. Allt ifrån enklare ärenden till mer avancerade uppdrag. Du kommer att utgå ifrån vårt showroom i Uppsala, där även lagret är placerat.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas:


Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa tillsammans med Impact Solution, på vår resa för att bli främst i landet inom mat-på-arbetsplatsen. Vi erbjuder dig en modern arbetsplats med korta beslutsled och högt i tak med ett enkelt mål – leverera förstklassig service – i alla led – alltid. 

Hos oss blir du en viktig kugge i samspelet mellan säljare och säljsupporten. Du kommer att vara ansiktet utåt för företaget. Vi värderar därför din sociala kompetens extra högt såväl som din förmåga att samarbeta och att ta egna initiativ. 

Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning om 6 månader. Urvalet kommer att ske löpande.

Låter det intressant?
Vi hoppas det!
Maila in din ansökan till info@impactsolution.se eller använd formuläret nedan.

I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du jobba hos Impact Solution?

Fyll i formuläret nedan och skicka iväg din intresseanmälan direkt.
Vi vill gärna veta mer om dig.