Om oss

Låt oss hjälpa dig ta servicenivån till nya nivåer

Genom erfarenhet av drift, ägande samt affärsutveckling inom detaljhandel och ICT både i Sverige och internationellt har Impact Solution, med 25 år i branschen, en unik förmåga att bidra med nya infallsvinklar till ökad försäljning och utveckling av affärsverksamhet. 

Vi tror att organisationens framgång bygger på medarbetarnas förutsättningar att kunna maximera sin prestationsförmåga. Detta skapade idén om matlösningen “ICA Flyttar in”, en lösning som involverar din lokala ICA-handlare som påfyllare – hos dig. 

Vi såg möjligheten att göra skillnad inom mat-på-jobbet-branschen. Där skapade vi Impact Solution. Kontakta oss gärna för att höra mer!

“Vi erbjuder de bästa varuautomaterna på marknaden. “

Björn Fällås, VD

Våra lösningar

varuautomat mat en ikon som illustrerar en skål med mat

MAT

Varuautomater för MAT. Med hjälp av påfyllning varje dag eller en gång i veckan – vi hjälper dig att hitta en lösning som är skräddarsydd för dig.

bild på en ikon som illustrerar dryck av olika sorter

DRYCK

Varuautomater för DRYCKER, stor eller liten? Med hjälp av påfyllning eller egen påfyllning – låt oss hjälpa dig med en lösning anpassad efter dig.

varuautomat bild som illustrerar en bild till sportautomaten

SPORT

Varuautomater för SPORT, XL eller Large, för 60st eller 450st bollrör. Vill du även sälja kompletterande sportprodukter för gymmet eller rackethallen – vi löser!

varuautomat kaffe illustration ikon som föreställer en kaffekopp

KAFFE

Kaffe på arbetsplatsen är en hygienfaktor nuförtiden. Faktum är att 1 av 2 anställda ej uppskattar sitt kaffe på jobbet. Låt oss matcha smak och kvalité!