Matautomaten

Finns i modellerna PRO M och PRO S

Konfigurerad efter ditt behov och dina produktönskemål. Få tillgång till en produktmix som speglar er organisation, till ett pris som speglar din lokala ICA-handlare. Allt detta till en låg månadskostnad för lösningen – kontakta oss för mer information.

PRO M Varuautomat
Matautomaten är vår mest avancerade varuautomat. Med ett unikt kylsystem och egenkontroll, passar denna lösning för alla typer av livsmedel. Matautomaten kan väljas med drift ifrån någon av alla våra handlare runt om i Sverige eller av dig själv – du bestämmer.

Genom vårt unika samarbete tillsammans med lokala handlare, kan vi erbjuda en skräddarsydd matlösning anpassad för er arbetsplats. Butikens produktsortiment, butikens prissättning och flexibilitet.

Vad behöver din arbetsplats?

Konfigurationen på bilden är en vanlig mix för en arbetsplats med +50 anställda.


PRO S Varuautomat

Är den smäckra varuautomaten för den mindre arbetsplatsen. Precis som PRO M är denna också utrustad med ett unikt kylsystem och egenkontroll för högsta möjliga livsmedelssäkerhet.

Genom vårt unika samarbete tillsammans med lokala handlare, kan vi erbjuda en skräddarsydd matlösning anpassad för er arbetsplats. Butikens produktsortiment, butikens prissättning och flexibilitet.Vad behöver din arbetsplats?


Konfigurationen på bilden är en vanlig mix för en arbetsplats med 10-50 anställda.
varuautomat mat en ikon som illustrerar en skål med mat

MAT

Varuautomater för MAT. Med hjälp av påfyllning varje dag eller en gång i veckan – vi hjälper dig att hitta en lösning som är skräddarsydd för dig.

bild på en ikon som illustrerar dryck av olika sorter

DRYCK

Varuautomater för DRYCKER, stor eller liten? Med hjälp av påfyllning eller egen påfyllning – låt oss hjälpa dig med en lösning anpassad efter dig.

varuautomat bild som illustrerar en bild till sportautomaten

SPORT

Varuautomater för SPORT, XL eller Large, för 60st eller 450st bollrör. Vill du även sälja kompletterande sportprodukter för gymmet eller rackethallen – vi löser!

varuautomat kaffe illustration ikon som föreställer en kaffekopp

KAFFE

Kaffe på arbetsplatsen är en hygienfaktor nuförtiden. Faktum är att 1 av 2 anställda ej uppskattar sitt kaffe på jobbet. Låt oss matcha smak och kvalité!