Pressmeddelande

Barnfonden inleder unikt samarbete Impact Solution

Malmö, 2024-03-18

– Impact Solution, en ledande leverantör av innovativa lösningar för varuautomater, meddelar idag ett spännande samarbete med Barnfonden för att främja välgörenhet och samhällsansvar.

Det nya partnerskapet mellan Impact Solution och Barnfonden markerar en milstolpe i företagets engagemang för socialt ansvarstagande. Genom att samarbeta med Barnfonden, en organisation med en beundransvärd historia av att stödja barns rättigheter och välbefinnande, strävar Impact Solution efter att göra en positiv skillnad i samhället.

Impact Solutions varuautomater är inte bara en bekväm lösning för företag och organisationer att erbjuda produkter och tjänster till sina kunder och anställda, utan de representerar också en unik möjlighet att främja välgörenhet. Genom detta samarbete kommer varuautomaterna från Impact Solution att fungera som en kanal för att samla in donationer till Barnfonden, vilket gör det möjligt för kunder att enkelt bidra till välgörenhetsändamål varje gång de använder automaterna.

“Vi är otroligt stolta över att inleda detta samarbete med Barnfonden,” säger Henrik Lindberg, Sales Manager på Impact Solution. “Som företag tror vi på vikten av att göra en positiv inverkan i samhället, genom att samarbeta med Barnfonden kan vi tillsammans göra verklig skillnad för barn runt om i världen. Vi ser fram emot att fortsätta stödja Barnfondens arbete och hjälpa till att förbättra livet för utsatta barn.”

För mer information om Impact Solution och deras varuautomater, besök gärna deras webbplats på www.impactsolution.se. För att lära dig mer om Barnfonden och deras arbete, besök www.barnfonden.se

Kontakt:
Impact Solution Scandinavia AB
Henrik Lindberg
0708-577460
henrik@impactsolution.se

Barnfonden inleder unikt samarbete med Impact Solution