Impact Solution får försäljningsuppdraget!

Vi har nöjet att berätta att Impact Solution Scandinavia AB tecknar försäljningsuppdrag för den populära produkten Fanta & Coca-Cola FROZEN, genom bolaget Frozen Solution AB.

Frozen har vi t.o.m idag sett på utvalda Circle K bensinstationer samt på SF Biosalonger runt om i Sverige. Inom kort kommer tillgängligheten att vara annorlunda.

“Vi har fått äran att rulla ut Frozen på den Svenska marknaden, potentialen är enorm och förfrågningarna ramlar in var och varannan dag säger Björn Fällås – VD för Impact Solution “

Det är en helt unik lösning som är revolutionerande i sitt slag. Många försöker jämföra med tidigare, liknande produkter, men det slående vilken skillnad det är på Frozen. Förutom att Frozen enbart distribuerar Coca-Colas produkter så är också slushen kolsyrad, bara där är succén given.

“Det kittlar härligt i munnen vid första smakprov och smakerna förstärks genom kolsyran, säger dom flesta som smakar Frozen.

Dryckesmaskinen är uppbyggt som ett slutet system, vilket resulterar i minimal underhåll och service. Till enheten kopplas vatten, ström och kolsyra samt önskad smaksättning.

Vill du veta mer om Frozen – kontakta din säljare på Impact Solution.